Tender Defender er navnet på det skin, der er inspireret af sønnens tegning. Foto: Epic Games / tfouse10

Far takker community for hjælpen: Søns skin implementeret i Fortnite

Et sandt julemirakel har udspillet sig på Reddit seneste tre måneder., efter at  brugeren navn tfoust10 fik hjælp fra Fortnite-fans på reddit til at op fylde sin søn helt store ønske: at få sin skin-ide gjort til virkelighed i Epic Games’ populære shooter.

– Af William Demant

For tre måneder side postede brugeren tfoust10 et billede af sin søns brev til Epic Games. I brevet havde sønnen tegnet en sjovt udseende kyllingesoldat, som han ønskede kunne blive en del af det ultra populære spil.

Inden længe havde posten titusindevis af upvotes, og flere brugere på reddit lavede flotte tegninger og renderings, der passede sønnens beskrivelse af den skæve karakter.

Men eventyret stopper ikke her. Fortnite er kendt for at følge deres community tæt og imødekomme fanønsker i øst og vest – og dette var ingen undtagelse. For d. 1. december kom sønnen hjem fra skole til nyheden om, at hans ide nu var blevet implementeret i spillet.

Kyllingekadetten ved navn Tender Defender var blevet en realitet, og man kunne nu spille som den skøre kylling med de skelende øjne og dem karakteristiske røde kam.

Her 21 dage senere har den 8-årige knægt ifølge tfoust10 stadig svært ved at fatte, at hans ønske blev til virkelighed. Derfor følte faderen i går, at det var på sin plads, at takke de mange folk, der hjalp med at gøre fantasi til virkelighed, opfyldte sønnens store ønske og give drengens selvtillid et velfortjent skub i den rigtige retning. Tfoust10 nævner desuden i en kommentar på reddit, at det ikke er gået ubemærket hen på drengens skole, hvor mange fellow Fortnite-gamere har gjort drengen opmærksom på hvor sejt, det er.

I denne juletid flyver der altså ikke kun tomme trusler og bøvede bandeord igennem luften på de mange servere og online-fora – nej, der er plads til så meget mere. Glædelig jul fra Esportsmagasinet!