"Fer" (til højre) har spillet med en stor hemmelighed i det meste af sin karriere. Kilde: Instagram

“fer” afslører stor hemmelig: Har været døv på det ene øre

Han er den del af verdens bedste CS:GO-hold, men gennem det mest af sit liv har han haft nedsat hørelse. I et interview fortæller han nu, at han spillet turneringer uden nogle hørelse overhovedet.

Skrevet af Miki Jørgensen

Mange spillere er afhængige af lyden i CS:GO, så de kan høre, hvor modstanderen er. Men åbenbart ikke for SK Gamings Fernanado “fer” Alvarenga.

I et interview med den tidligere pro “Gaules” fortæller brasilianeren, at han på grund af en infektion han døjede med, da han var barn, kun kunne høre med det venstre øre indtil for ganske nyligt. Han fortællere videre, at ingen har kendt til hans situation. Hverken hans teammates, organisation eller familie vidste, hvor store konsekvenser infektionen havde på hans hørelse.

Årsagen til at han har ikke har fortalt det til SK Gaming var, at han var bange for at de vil smide ham ud.

Tabet af hørelsen har også været med til at udvikle hans aggressive stil. For ikke at blive taget på sengen, fordi han ikke kunne høre dem komme, har han i stedet valgt, at angrib er det bedste forsvar. Derfor har man ofte set “fer” i positioner, hvor selv modstanderen blev overrasket over, hvor aggressiv han var.

Hørelsen er så småt på vej tilbage, fortæller han, og lige nu har han 30% hørelse på det højre øre.

 

Skriv et svar