Foto: astralis.gg

Fire kampe på berømt map venter for Astralis

I aften skydes BLAST Pro Series i gang i São Paulo. Her skal danske Astralis i ilden mod nogle af de bedste hold i verden, inklusiv MiBR, Liquid, FaZe og Major-sensationen ENCE.

Og hvis danskerne skal avancere til The Grand Final, skal de være særdeles skarpe på Dust2. Således skal fire af deres fem kampe spilles på det nok mest kendte map i CS:GO.

Astralis indleder aftenen mod Liquid på Dust2. Dernæst er det ENCE, der skal besejres på det støvfyldte map, inden den tredje kamp – mod MiBR – spilles på Overpass. De resterende to kampe mod først NiP og siden FaZe spilles ligeledes på Dust2.

Ingen af modstanderne var klar til at spille mod Astralis på hverken Nuke eller Inferno, hvor danskerne for alvor er bedst. Det er dog heller ikke fordi de er ringe på Dust2. I de seneste 12 måneder har de spillet Dust2 25 gange – og vundet 21 af dem, hvilket resulterer i en vind% på 84,0 %.

Kampen mod MiBR spilles som nævnt på Overpass. Her har Astralis spillet 39 gange i det seneste år og vundet 28 af dem. Det er således det map, de har klart sig næstdårligst på over de seneste 12 måneder med en vind% på 71,8 %.

Turneringen skydes i gang klokken 23:00 i aften og kan følges på TV2 Zulu.

Astralis’ kampe ved BLAST Pro Series
Fredag:
23:00: Astralis – Liquid på Dust2
00:30: Astralis – ENCE på Dust2

Lørdag:
17:00: Astralis – MiBR på Overpass
18:20: Astralis – NiP på Dust2
19:40: Astralis – FaZe på Dust2

Skriv et svar