Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen er esportsunderviser på Fjerritslev Gymnasium. Foto: Fjerritslev Gymnasium.

Fjerritslev Gymnasium kombinerer ungdomsuddannelse med eliteundervisning i esport

Fjerritslev Gymnasium i Nordjylland åbner efter sommerferien op for en ny esportslinje, som kun bliver for talentfulde CS:GO-spillere, der har ambitioner om at nå helt til tops inden for esport. Kommer man langvejs fra, kan man flytte ind på skolens college

Sponsoreret artikel

I Danmark er vi beriget med et væld af dygtige esportsspillere, som har et kæmpe talent for at nå langt. Mange af disse spillere er unge, og det kan være svært at finde tiden til at udforske sit talent, samtidig med man plejer sin skole og får en god uddannelse.

Hvis du kan genkende det billede, skal du helt sikkert tage et kig på Fjerritslev Gymnasium, der efter sommerferien tilbyder den perfekte pakke til ambitiøse CS:GO-gamere, som også gerne vil have en gymnasial uddannelse.

Mens der allerede er mange skoler, som tilbyder esportsundervisning, er der kun ganske få, der har det samme ambitionsniveau som Fjerritslev Gymnasium. Her har man nemlig hentet ingen ringere end Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen, der har stor erfaring fra den danske CS:GO-scene.

Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen lægger da heller ikke skjul på, at ambitionerne er meget store for de esportselever, som efter sommerferien skal gå på Fjerritslev Gymnasium.

”Vi kommer til at være en absolut elite-skole. Vi skal have hold, der kan drille holdene lige uden for top 10 i Danmark, og vi kommer til at spille en masse turneringer, og vi vil også forsøge at kvalificere os til skoleturneringen ved ESL Pro League i Odense senere i 2018. Så vi har store ambitioner for de elever, der kommer ind på esportslinjen på Fjerritslev Gymnasium,” siger Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen.

Rektor på Fjerritslev Gymnasium, Bjarne Edelskov Nielsen, fortæller også, at gymnasiet er gået ind i esport på en sådan måde, at man vil være first movers i det nordjyske.

”Vi kommer til at være det mest ambitiøse esportsgymnasium med STX, HF og HHX i Nordjylland. Vi har investeret i et super setup, hvor vi har indgået et samarbejde med Shark Gaming, så vores udstyr er i top. Samtidig er det et scoop, at vi har fået Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen ind som træner. Rammerne er dermed perfekte for de ambitiøse elever, der kommer på esportslinjen,” siger Bjarne Edelskov Nielsen.

Som udgangspunkt bliver der optaget 10 elever på esportslinjen på Fjerritslev Gymnasium efter sommerferien. Der er allerede kommet en del ansøgere, og det bliver derfor Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensens opgave at udvælge de mest talentfulde elever til skolen.

Hvis talentmassen blandt ansøgerne er meget høj, kan der blive optaget flere elever end de 10. Samtidig har Fjerritslev Gymnasium et college i byen, så hvis man kommer langvejs fra, kan man bo på college sammen med andre gymnasieelever, mens man går på skolen.

”Der bliver seks timers ren CS:GO-træning om ugen, mens der også er fokus på det mentale og det taktiske. Vi har fået lavet en gamerrum, hvor eleverne har adgang til døgnet rundt. Det bliver et elitemiljø, hvor de unge mennesker, som har en drøm om at blive professionelle, får de bedste rammer til at jagte deres fulde potentiale,” siger Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen.

Rektor Bjarne Edelskov Nielsen fortæller, at det er muligt at ansøge om en plads på esportslinjen helt ind til studiestart i august. Ansøgningerne bliver behandlet løbende af gymnasiet og Kasper ”DetlevSNitzEL” Kristensen.

Læs mere og send din ansøgning på www.fjerritslev-gym.dk/esport 

Skriv et svar