Snart udkommer Fortnite til Android-enheder. Foto: Epic Games.

Flere storklubber gør klar til Fortnite

Efter at Epic Games for omkring en måned siden annoncerede, at de den kommende sæson vil afholde en $ 100.000.000 Fortnite-turnering, har flere velkendte e-sportshold præsenteret Fortnite-roosters.

E-sportsklubber som Team Solomid, FaZe Clan og Red Reserve var alle ude med Fortnite-hold inden den store million dollar-annonering, men i løbet af de seneste uger har endnu et par storhold fulgt efter.

For nylig lancerede OpTiC Gaming i et tweet, at klubben var klar med et 4-mands squad, der skal dyste i Fortnite på konkurrenceplan. Tweetet og de fire spillere, der skal kæmpe om pladsen som ‘last man standing’ kan ses herunder.

Hvor OpTiC på konvensionel facon har annonceret et hold, som består af spillere, som på den ene eller anden måde er kommet i klubbens søgelys, er der andre hold, der vælger mere utraditionelle metoder.

Må den bedste gamer vinde

Fnatic, der i mange år har været en af e-sportens største og stærkeste brands, har valgt at udnytte det faktum, at mange af verdens nørder i den kommende uge er samlet til gaming-messen E3. De har således arrangeret Fortnite tryouts for alle, der tror, at de har det niveau, der skal til. Fnatics tryouts overvåges af Fnatics egen Fortnite-streamer Ettnix.

Noget tyder altså på, at Fnatic også er i gang med at opruste, så de kan kæmpe med om de 100.000.000 $.

Flere klubber kan følge

I løbet af de seneste par måneder har en række små og store klubber tilføjet Fortnite-streamere til deres vifte af spillere og hold. Senest har det amerikanske powerhouse Cloud9 tilføjet Jacob ‘Hysteria’ Reiser til klubben som Fortnite-streamer.

Mange klubber har altså fået øjnene op for spillet og dets potentiale inden for e-sport, og det er med al sandsynlighed blot et spørgsmål om tid, inden det næste store hold præsenterer et Fortnite-team.

Skriv et svar