Flere udskiftninger på de danske CS:GO hold

Der har været godt gang i udskiftningen på flere af de danske CS:GO hold de seneste ugers tid. Esportsmagasinet forsøger at give et overblik over udskiftningerne, og hvad der muligvis lå til grunde for disse.

Hos Heroic har man forsøgt sig med en ny tilgang på en af spillerpositionerne. Man valgte i midten af januar at sætte Andreas “MODDII” Fridh på bænken. I stedet hentede man det danske stortalent Benjamin “blameF” Bremer ind. Han har nu muligheden for at vise sit værd i en forsøgsperiode af ukendt længde.

Man har formentlig ment, at der skulle noget nyt blod til for at bringe Heroic op på et højere niveau, og da man fik muligheden for at hente blameF ind, ville man formentlig ikke lade chancen passere. Indtil videre er det også gået meget godt, da man for nyligt slog Natus Vincere med 2-1 i GG.Bet ICE Challenge.

Hos North har man også valgt at skifte ud, efter at man skuffede til kvalifikationen til Majoren i Katowice. Alexander “ave” Holdt, som var træner, har valgt at træde tilbage og fokusere på andre ting. Til den plads har man valgt at hente en anden dansk træner ind, ved navn Torbjørn “mithR” Nyborg ind. Her er det også en forsøgsperiode, som man kører.

Torbjørn “mithR” Nyborg har indtil videre stået i spidsen for North i to kampe. Begge kampe er blevet vundet 2-1 over Heroic og AVANGAR ved GG.Bet ICE Challenge.

Også hos Rogue, som er et amerikansk-baseret hold, skiftede man for nyligt ud, da Nikolaj “niko” Kristensen overtog pladsen fra Jesper “TENZKI” Plougmann. Det amerikanske hold består derfor stadig af to danskere og tre amerikanere.

På Astralis er der ingen ændringer sket og hos OpTic Gaming lavede man en ændring tilbage i slutningen af 2018, da man skrev kontrakt med Ismail “refrezh” Ali, som overtog Nikolaj “niko” Kristensens plads på holdet.