gla1ve og resten af Astralis har indtil videre vist flotte takter med Magisk. Foto: Screenshot fra Audi-reklame

Flot ace og lækre clutches – se highlights fra nattens Astralis-sejr

Natten til lørdag sejrede Astralis over Virtus.pro i ELEAGUE Clash for Cash, og danskerne vandt dermed præmiesummen på 250.000 dollars. Herunder kan du se et par lækre plays fra kampen. 

Af Mads Illum Dalsgaard – mads@esm.dk

Virtus.pro har haft en nedadgående formkurve, og Astralis var derfor storfavoritter til at vinde ELEAGUE Clash for Cash, der blev spillet i Atlanta, USA natten til lørdag. Virtus.pro formåede dog at presse Astralis i perioder, og begge hold leverede flotte plays i kampen, som endte med en 2-1-sejr til danskerne.

Køligt play af TaZ

På første map, ved stillingen 6-0 til Virtus.pro bevæger TaZ sig langsomt ind på bombsite, hvor han nemt kan skyde Kjaerbye. Han holder dog hovedet koldt, venter lidt og ender med et flot doublekill.

 

Virtus.pro 2v5 pistol retake

Den står 9-6 til Virtus.pro, men Astralis er langsomt på vej tilbage. Danskerne får hurtigt tre frags og  ser ud til at reducere yderligere. Pasza og TaZ vil det dog anderledes, og polakkerne laver et flot retake.

 

Astralis 2v5 clutch

Astralis kunne også være med, når det gjaldt 2v5-situationer. Her er det Dupreeh og Xyp9x der laver et lækkert undertals-clutch.

 

Snax laver ace

Runden efter Astralis’ 2v5-play lavede Snax et stærkt Ace. Den 23-årige polak får først tre frags med sin AK, hvorefter han sikrer acet med to solide AWP-skud.

Skriv et svar