Følg med i e-sport på den helt nye Samsung Galaxy S21 Ultra

Sponsoreret indhold

Er du også et af de mennesker, der virkelig er blevet bidt af e-sport? Bruger du ligesom mange andre også flere timer om ugen på at følge med i de forskellige turneringer? Og er du træt af, at du enten skal se kampene på TV eller på din computer for at få en optimal oplevelse? Så har vi meget muligt løsningen på problemet her.  

Du skal ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller behov. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at forene disse to, når det gælder e-sport. Og hvis du er på jagt efter den ultimative smartphone, der giver dig en optimal oplevelse med e-sport, så har vi et godt bud på, hvad du skal vælge. 

Køb Galaxy S21 Ultra, og se e-sport på vejen

Med den nye Samsung Galaxy S21 Ultra med / uden afbetaling kan du se e-sport hele dagen. Både på vej til arbejde i bussen, når du går en tur, sidder i bilen, eller hvis du er til familiekomsammen. Samsung Galaxy S21 Ultra har en imponerende skærm. Med hele 6.8” Quad HD+ AMOLED 2x opløsning på hele 3.200 x 1.400 og et format på 20:9 sikrer telefonens skærm dig den ultimative gamingoplevelse. 

Galaxy S21 Ultra har op til 512 GB intern hukommelse. Det gør telefonen ufattelig hurtig, hvilket også er et krav, når man skal se e-sport på sin smartphone. Derudover indeholder Samsung Galaxy S21 Ultra også en utrolig stærk motor, der er udstyret med Exynos 2100, som sikrer dig den højeste kvalitet i det, du streamer. 

Med Samsung S21 Ultra får du et kraftigt batteri på 5.000 mAh. Sammen med den stærke motor kan du være sikker på ikke at opleve afbrydelser. Det gælder både, når du skifter mellem apps, spiller spil eller streamer e-sport på din smartphone. 

Brug din Samsung Galaxy S21 Ultra til at se de danske e-sportshold

Danmark har nogle af de bedste e-sportshold i verden. Og på de hold er også nogle af verdens bedste spillere. Hvis du er en af de mange danskere, der ugentligt følger med, når blandt andet Astralis spiller, så vil du sikkert heller ikke gå glip af deres kampe. 

Derfor kan det være en god idé at investere i en Samsung Galaxy S21 Ultra. På den måde kan du altid være klar til at se kampene, og du skal ikke være bange for at gå glip af noget. 

En favorabel pris på Galaxy S21 Ultra

Som mange andre nye smartphones på markedet er prisen på Galaxy S21 Ultra i den højere ende. Dog kan den justeres i takt med, hvilket batteri du vælger samt størrelsen på hukommelsen. Du vælger ligeledes selv, om du vil købe en Galaxy S21 Ultra med eller uden afbetaling. 

Vælger du at købe din smartsphone med afbetaling, så slipper du for at betale et stort beløb på én gang. Du kan derimod afbetale din smartphone over en periode på seks måneder, 12 måneder eller 24 måneder. 


Skriv et svar