Først blev han permanent udelukket af Valve, nu arbejder han fuldtid hos ESL

Det er den omdiskuterede “DaZeD”, det drejer sig om. Mest kendt er han fra sin tid ved det gamle IBUYPOWER-mandskab, som blev permanent udelukket af Valve fra alle deres turneringer.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

ESL, der er underlagt Valves regime, fulgte naturligvis trop på “DaZeD” og resten af IBP-spillernes udelukkelse fra alle turneringer. Nu tager det dog en helt ny drejning, da ESL har ansat ham på fuldtid resten af ESL Pro League sæsonen.

Hele udelukkelsen skete tilbage i januar i 2015, da eSportsjournalist, Richard Lewis, afslørede beviser for, at IBP-holdet havde fixet en kamp mod Netcodeguides.com, som de tabte 4-16.

Samtidig havde flere spillere på holdet og omkring smidt skins på deres modstander, hvilket var blandt de beviser, der blev brugt til at udelukke spillerne permanent.

“DaZeD” ansættelse blev afsløret på deres stream, da medkommentatoren “BLU”, fortalte at han ville arbejde fuldtid for ESL. Han vil være en del af det Nordamerikanske hold, når nattens intense kampe afvikles.

Det betyder ligeledes, at der er begrænsninger omkring “DaZeD”. Det bliver nemlig ikke muligt for ham at være en del af holdet, når der skal afholdes Majors, hvilket ESL ofte står for.

Udover at kommentere selve kampene, kommer han også til at blive en del af analyse-holdet, der står for underholdningen mellem kampene, når kampene skal bearbejdes.

Skriv et svar