Foto: Games

Første hold til Copenhagen Games offentliggjort

Det bliver som minimum med to danske hold, når CS:GO-turneringen i Copenhagen Games bliver afholdt om ganske få uger.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Både Team Dignitas og SK Gaming deltager i årets Copenhagen Games CS:GO-turnering, der begynder den 24. marts.

Det ligger fast, efter Copenhagen Games har offentliggjort de første fire ud af otte hold, som er direkte kvalificeret til turneringen. De to sidste hold, der indtil videre skal slås med de to danske hold om sejren, er finske Ence og bulgarske E-Frag.net.

Turneringen vil i alt bestå af 16 hold. Otte er direkte kvalificeret via invitationer, mens de sidste otte hold bliver fundet gennem en indledende kvalifikationsrunde.

Copenhagen Games er den største danske e-sportsturneringen, og i CS:GO-turneringen er præmiepuljen i 2016-udgaven på 30.000 €, hvoraf førstepladsen går hjem med 17.000 €.

Det giver en mulighed for både Dignitas og SK for at rejse sig efter skuffelsen ved kvalifikationen til MLG Major i Colombus, som glippede for begge hold i februar.

Dignitas har meldt ud, at Copenhagen Games er den eneste turnering, som de vil deltage i i marts, og derfor er der masser af tid til at træne og øve selv de mindste detaljer, inden turneringen på hjemmebanen i Danmark.


“Det er første gang i min karriere, at jeg har et hold, der gider at bruge fire timer på executes, flashes og smokes på én dag. <3 mit hold,” skriver ingame leader på Dignitas, Mathias “MSL” Lauridsen på Twitter søndag.

De sidste fire hold, som bliver inviteret og dermed er direkte kvalificeret til Copenhagen Games, vil blive offentliggjort i den nærmeste fremtid, og det bliver spændende at se, hvor stærkt det endelige felt bliver.

Esportsmagasinet vil være til stede under hele turneringen, så du kan roligt glæde dig til masser af guf fra Danmarks største e-sportsturnering.

Skriv et svar