Credit: Shutterstock

Forsinkede spil i 2021

Corona havde sidste år ikke nogen stor indflydelse på videospil udgivelser, men nu begynder konsekvenserne at kunne mærkes indenfor industrien. En række forskellige spil er blevet udskudt af forskellige årsager. Det skriver Gamespot. Her får du en oversigt over de spil du må væbne dig med ekstra meget tålmodighed med, for at prøve.


Gran Turismo 7

Et af de spil der er blevet åbenlyst påvirket af corona er Gran Turismo 7, som er blevet udskudt til 2022 på grund af pandemien og dermed de ændrede arbejdstider. Det kom frem fra Sony tilbage i februar.


Riders Republic

Ubisoft har haft et fantastisk 2020 med lanceringen af både Watch Dog Legion og Assassin’s Creed: Valhallah, hvor særligt sidstnævnte har oplevet stor succes. Ikke alt er dog gået som planlagt ved den franske udvikler, der måtte udskyde Riders Republic en måned før udgivelsen i februar. Årsagen er meget uspecifik.


The Lord of the Rings: Gollum

Drømmen om at få lov til at rejse rundt i det magiske univers i The Lord of the Rings må vente lidt endnu, da The Lord of the Rings: Gollum er blevet udskudt til 2022 fra 2021. Spillet er planlagt til at komme til Xbox Series X, PS5, Nintendo Switch og PC. Læs mere her


Returnal

Modsat de andre har Returnal kun fået en mindre udskydelse. Sony har sagt, at det er for at finpudse spillet yderligere inden det eksklusive PS5 spil udgives i næste måned.


Kena: Bridge of Spirits

Et andet spil der også gerne skulle se sin udgivelsesdato i år er Kena: Bridge of Spirits, der oprindeligt er blevet udskudt én gang tidligere i år, men så igen blev udskudt. Nu står datoen til 25. august for både PS4 og PS5 versionen. Hvorvidt spillet udkommer denne gang er uvist.


Prince of Persia: The sands of Time

Klassikeren Prince of Persia vender tilbage i et remake, men hvornår er uvist. Ubisoft, der står bag titlen, ønsker at skabe noget friskt, men fortsat genkendeligt. Om det lykkes må tiden vise – og tid er der vist behov for, for ikke engang et årstal er givet for udgivelsen her.


Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy var egentlig forventet at udkomme i år, men er nu blevet skubbet ind i 2022 sammen med mange andre spil. Hvorfor vides ikke, men udviklingen er tydeligvis ikke gået helt smertefrit, da der har været en række kontroverser.


Gotham Knights

Endnu et spil der er skubbet til 2022 er Gotham Knights, der er et spin-off på Batman serien. Warner Bros har derudover også en plan om at udgive et Suicide Squad spil, men det forventes også at blive forsinket – omend dets dato allerede er i 2022.


Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Ligesom Hogwarts Legacy har Vampire: The Masquerade også været ramt af udfordringer der har ført til to udskydelser, der nu lægger spillet i 2022. Der er derudover også kommet en ny udvikler for at erstatte den gamle Hardsuits Labs, der er blevet ramt af fyringsrunder.


Dying Light 2

Som tidligere skrevet er Dying Light 2 ramt af udfordringer, der har ført til lidt af et udvikler helvede. Spillet skulle oprindeligt være udgivet sidste år, men er løbet ind i forskellige problemer, blandt andet dårligt arbejdsmiljø. Hvornår spillet udkommer vides derfor endnu ikke – og om det måske overhovedet gør.


Guilty Gear Strive

Efter en åben beta kom udviklerne bag Guilty Gear Strive frem til, at spillet skulle udskydes et par måneder, så det kunne blive pudset helt af til udgivelsen, som blev skubbet fra april til 24. juni i år. 


Humankind

Et andet spil der udskydes fra foråret til sommer er Humankind, der er skubbet fra april til august. Også her var det på grund af feedback fra spillerbasen fra beta testing. Spillet er et strategispil, hvor man kan gå ind og påvirke menneskehedens historie. Dette krævede mere finpudsning og balancering.


Back 4 Blood

Back 4 Blood der er en spirituel efterkommer af Left 4 Dead er blevet udskudt fra sommer til 12. oktober. Spillet er kendetegnet som co-op horror shooter. Hvorfor spillet er udskudt vides ikke præcist, men for ivrige fans vil der være en åben beta til sommer.


Pragmata

Spillet blev annonceret i 2020 med en forventet lancering i 2023, men allerede nu, to år før det udkommer, er spillet blevet udskudt. Hvad årsagen er hertil er uvist, men produktionen er åbenbart ikke så langt fremme som forventet. Hvornår vi så ser dette spil, er endnu uvist.


New World

Fra Amazon har vi New World, der er en af virksomhedens få produktioner som ikke er blevet droppet. Spillet er blevet udskudt fra en forårs udgivelse til 31. august 2021, da der skal finpudses på end-game ting. Lad os håbe, at de har mere succes med dette projekt.


Destiny 2: The Witch Queen

Egentlig forventet lanceret i november er Destiny 2: The Witch Queen blevet udskudt til næste år for at tage hensyn til Corona. Resten af det planlagte content for spillet forventes at blive udgivet planmæssigt, det er kun denne større DLC der er udskudt.