Loot Lamaer er begyndt at dukke op i den virkelige verden. Foto: via. Epic Games.

Fortnite-fans finder Loot Lamaer verdenen over

Fortnite-lamaer og andre genstande fra Battle Royale-spillet er blevet fundet på tværs af kloden. Formentlig som en optakt til den femte Fortnite-sæson.

Skrevet af Markus Ambrosius

Fortnite-fans har fundet forskellige in game-genstande fra det populære Battle Royale-spil rundt omkring i verdenen. Det er primært de såkaldte Loot Llamas, der er dukket op rundt omkring i diverse europæiske byer.

Indtil videre har Køln, London, Warszawa og Barcelona fået besøg af lamaerne. Billederne er fra følgende reddit-tråd.

London

Loot Llama, London

Loot Llama, London

Cannes

Loot Llama, Cannes

Barcelona

Loot Llama, Barcelona

Køln

Loot Llama, Køln

Paris

Loot Llama, Paris

Warszawa

Loot Llama, Warszawa

Og nu er det ikke kun Fortnite-lamaer, der er dukket op. I Guds Eget Land, nærmere bestemt Californien, er der også dukket en Fortnite-genstand op. Greasy Grove’s Durr Burger er blevet fundet i den californiske ørken:

Durr Burgeren forlod Fortnite-mappet under den raketopsendelse, der fandt sted i den virtuelle Battle Royale-verden for lidt over en uge siden.

Hvad skal alt dette mon betyde?

De genstande, der har forladt den virtuelle verden, begynder altså at dukke op rundt omkring i vores egen, virkelige verden. Det ligner dermed, at Epic Games er begyndt at tease lidt for deres femte Fortnite-sæson, hvor tidsrejser og teleport formentlig vil spille en central rolle.

Flere spekulere i, hvorvidt mytiske og forhistoriske skikkelser fra blandt andet den græske-, ægyptisk- og nordiske mytologi muligvis kunne rejse i tiden og dermed blive en del af Fortnite-verdenen?

Denne mistanke bliver forstærket af Fortnite’s seneste Twitter-opslag, hvor de tæller ned til starten af den nye sæson. I Twitter-opslagene kan man både se et ægyptisk-lignende kattevæsen og en vikingeagtig økse, der henleder ens tanker til den nordiske mytologi:

Hvad tror du, Loot Lamaerne betyder? Giv din mening tilkende i kommentarfeltet.

Skriv et svar