Epic Games' er i gavehumør efter serverproblemer. Foto: via. Jess Watters.

Fortnite giver kvajebajer: Alle får gave i næste uge

Epic Games’ Fortnite har den seneste tid haft store serverproblemer. Serverne har været præget af ustabilitet og nedetid – til stor frustration for Fortnite-community’en. Nu bliver spillerne kompenseret.

Skrevet af Markus Ambrosius

I løbet af i dag er der dukket en lille gave op i Fortnite’s item shop. Epic Games har taget bestik af den seneste uges serverustabilitet og valgt at kompensere deres fanbase med gratis Back Bling. Den nye item hedder Rust Bucket. Den kan ses herunder:

Rust Bucket! Ny gratis item tilgængelig i shoppen. Foto: via. FortniteInsider

Men Epic Games’ undskyldnings-gaver for serverproblemerne stopper ikke her!
Den allerbedste nyhed er naturligvis, at Epic Games vil kompensere alle spillere med gratis Tiers! Så hvis du – ligesom mig – efterhånden har tabt modet og indset, at du ikke når at ramme Tier 100 og det mytiske Reaper-skin, ja, så kan det være, at Max Tier lige pludselig er en realistisk målsætning for dig alligevel. Hvor mange Tiers, vi får, det er stadigvæk uvist.

Esportsmagasinet har tidligere skrevet om den altomsiggribende Fortnite-bølge, der skyller ind over verdenen lige for tiden. Og det er da også godt at se, at Epic Games tager deres fanbase alvorligt.
Jo sjovere og populært et spil er, desto større er frustrationen naturligvis også, når der opstår serverproblemer.

Du kan læse Fortnite’s egen pressemeddelelse i forbindelse med serverproblemerne og kompensationen hér.

Skriv et svar