Foto: via. Koch Media

Fortnite gør det igen: Dominerer TwitchCon

Fortnite har for længst overtaget verden – nu vil de også overtage TwitchCon 2018. I hvert fald sådan mere eller mindre.

TwitchCon 2018, den årlige kæmpesamkomst for Twitch-fans og –streamers, afvikles d. 26. – 28. oktober i Californien, USA. Tidligere på ugen har Twitch netop annonceret hvilke udstillere og stadeholdere, der vil være at finde til det to dage lange arrangement.

Massitv tilstedet på TwitchCon

Ikke overraskende har Epic Games slået et stort Fortnite-brød op i forbindelse med konferencen. Faktisk vil Fortnite – som de fleste andre brands og spil – ikke være repræsenteret med en stade. I stedet vil de være repræsenteret med en hel hal.

I Fortnite-hallen vil man bl.a. kunne opleve Fortnite Fall Skirmish-finalen, hvor der kæmpes om en gigantpræmie. Fortnite-hallen vil iføge Epic Games også være fuld af sjove aktiviteter og overraskelser.

Det lader altså til, at årets TwitchCon vil være et sandt paradis for selv den mest kræsne Fortnite-fan.

Masser af byde på

Men det er heldigvis ikke kun Fortnite, der er stærkt repræsenteret på messen. Masser af spiltitler – nye som gamle – vil være tilstede. Ligesom der er masser af influencers og spøjse aktiviteter.

Et lille udpluk af de resterende stader omfatter en workshop for up-and-coming streamere, et velgørenhedspalads og en biograf i fuld størrelse. Men kort sagt vil der være mere eller mindre alt, hvad dit gaming- og streminghjerte begærer. Mere information findes på TwitchCons hjemmeside.

Skriv et svar