Foto: Valve

Fortnite og PUBG giver CS:GO baghjul

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er to nye bejlere til titlen som det mest populære skydespil.

CS:GO har i mange år været danskernes foretrukne esportstitel, og vi har da også nogle af verdens absolut bedste spillere. Ja faktisk er Danmark det land i verden, der har flest professionelle CS:GO-spillere målt pr. indbygger.

Men nu ser det ud til, at CS:GO har fået et par seriøse udfordrerer, da både PUBG og Fortnite har et gevaldigt momentum og slår rekorder over hele linjen.

Et eksempel på dette, er trafikken hos Twitch. Her kan man se, at begge spil har overhalet CS:GO målt på antal sete timer. Fortnite ligger på andenpladsen og er blevet set svimlende 655.840.000 timer, mens PUBG findes på tredjepladsen med 434.460.000 sete timer. CS:GO er rykket to pladser ned, og ligger nu på fjerdepladsen med 374.744.000 timer. League of Legends er stadig det mest populære spil, men hvis Fortnite fortsat stiger i popularitet, kan vi meget snart have en ny førsteplads.

Foto: Twitch

På Newzoos månedlige oversigt over de mest populære spil, har Fortnite også taget et stort spring og har overhalet CS:GO.

Hvad tror I? Er Fortnite og PUBG kommet for at blive, eller er der tale om en tidsbegrænset spil-dille? Del din mening på vores Facebook-side.

Skriv et svar