Epic Games sagsøger nu en 14-årig dreng for brug af snyd i Fortnite. Foto: Epic Games

Fortnite: PlayStation indgår ikke i Cross-Play med Xbox

Sony, firmaet bag PlayStation, ser ikke ud til at ville indgå Cross-Play i Fortnite med Microsoft, og dermed bliver det ikke muligt at spille med PS4-spillere, hvis du ejer en Xbox.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

En af Fortnites kendetegn er deres Cross-Play mellem konsol og PC, mens det også er på vej til telefonen, der fremover får samme muligheder.

Det bliver dog uden PlayStation, da de ikke har intentioner om at indgå i Cross-Play, hvilket er set før ved et spil som Rocket League, hvor Sony har holdt fast i, at de ikke vil lave Cross-Play med deres konkurrent fra Microsoft, Xbox.

Det hele kom frem på Twitter, hvor en tilfældig spiller efterspurgte Cross-Play mellem de to konsoller. Efterspørgslen var rettet mod Xbox chefen, Phil Spincer, der efterfølgende gjorde det klart, at han var helt enig.

Længere nede i Twitter samtalen svarede spiludviklerne bag Fortnite, “We 3!”, og det ser derfor ud til, at det er Sony, som endnu engang har afvist at samarbejde med Microsoft med henblik på at skabe Cross-Play mellem PlayStation og Xbox.

Skriv et svar