Frøslev (nr. 2 fra højre) er ikke længere at finde på Fragsters, der i stedet har skrevet under med refrezh. Foto: Fragsters

Fragsters’ 15-årige stortalent i modgang; ESEA tilføjer aldersgrænse i deres turneringer

En af grundene til at Fragsters havde stor succes i sidste del af 2017 var blandt andet på grund af deres forrygende indsats i ESEA’s MDL Liga, der tidligere blev kaldt ESEA Premier, men fremover får de ikke mulighed for at bruge deres stortalent “stavn” i ligaen.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

ESEA har opdateret deres regelsæt forud for den kommende sæson, og her har Fragsters fået et stort slag, da de fremover ikke har mulighed for at bruge “stavn”.

Den nye regel medfører nemlig, at spillere under 16-år ikke har mulighed for at deltage i ESEA’s turneringer, og stavn fylder først år i slutningen af marts, og derfor skal Fragsters ud at finde en stand-in til den kommende sæson af MDL Ligaen.

Sidste sæson endte de øverst i ligaen i den indledende runde, men de fik ikke mulighed for at spille med om ESL Pro League pladserne, da de røg ud i slutspillet.

Udover danske stavn bliver stortalentet “frozen” også ramt, som til dagligt spiller for eXtatus, og ligeledes er en del af Faceit Pro League.

Der er endnu ikke kommet en begrundelse for regelændringen, men ESEA’s produkt manager fortæller i et Tweet, at de vil komme med en begrundelse inden for kort tid:

Skriv et svar