Frøslev (nr. 2 fra højre) er ikke længere at finde på Fragsters, der i stedet har skrevet under med refrezh. Foto: Fragsters

Fragsters og North Academy overhaler Tricked; Tæt på at stryge ind i top30

Verdensranglisten er endnu engang blevet opdateret, og denne gang er de mest interessante ændringer de danske underdog-hold, hvor Fragsters og North Academy er tæt på den prestigefyldte top30-liste, mens Tricked går en del pladser tilbage.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Øverst på verdensranglisten er der et par enkelte ændringer at finde, og her går danske Astralis blandt andet en plads frem og indtager derfor tredjepladsen, mens SK Gaming overhaler FaZe og endnu engang finder sig selv øverst efter deres sejr ved EPICENTER med “boltz”.

De mest interessante ændringer på verdensranglisten finder man dog længere nede, da Fragsters og North Academy rykker en del pladser frem efter deres seneste flotte resultater.

Fragsters #39

Fragsters endte senest øverst i ESEA Premier, som nu kaldes ESEA MDL League, hvilket var foran hold som Virtus.pro, Space Soldiers og Gambit, hvor de faktisk slog de to førstnævnte.

Det har medført en 39. plads på verdensranglisten, og de er derfor tættere på end nogensinde før med henblik på at blive en del af den prestigefyldte top30-liste.

Efter Fragsters flotte resultat i ESEA MDL League, så har de modtaget det øverste seed, og de møder derfor nummer otte, eXtatus, i slutspillet, hvor vinderen sikrer sig en direkte plads i ESL Pro League.

North Academy #37

Derudover er det værd også at tage et kig på 37. pladsen, North Academy, der leverede et brag af et resultat i weekenden, hvor de formåede at kvalificere sig til DreamHack Winter med B03-sejre over hold som Space Soldiers, AGO og LDLC.

Tricked #45

Derfor overhaler både Fragsters og North Academy begge Tricked, der er gået tilbage på 45. pladsen efter tilføjelsen af det danske talent “snedker”.

Skriv et svar