Frøslev (nr. 2 fra højre) er ikke længere at finde på Fragsters, der i stedet har skrevet under med refrezh. Foto: Fragsters

Fragsters og North Academy tættere på top-30 end nogensinde før

Verdensranglisten er blevet opdateret på ny, og de fortsættende gode præstationer fra North Academy og Fragsters betyder, at de nu er tættere på end nogensinde før på at debutere på top-30 listen.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Det går forrygende fortiden for de danske underdog-hold, hvor både Fragsters og North Academy har formået at gå hele vejen til hver deres upperbracket semifinale i Skinhub Season 2, og her er der knap 65.000 danske kroner på højkant.

Ligeledes har North Academy formået at kvalificere sig til DreamHack Winter, hvor de slog hold som Space Soldiers, AGO og LDLC i bedst ud af tre kampe.

Alt dette har for Norths Akademi afdeling medført en 32. plads på verdensranglisten, som HLTV står bag.

For Fragsters vedkommende, så formåede de at kvalificere sig til WESG’s regionale finaler i Barcelona, og de har sandsynligvis allerede pakket kufferten, da de flyver afsted i morgen, mens de har første kamp på fredag. Her skal de blandt andet op mod Fnatic.

Dette har for Fragsters betydet, at de indtager 35. pladsen på verdensranglisten.

I toppen er der også ændringer, da FaZe nu indtager førstepladsen, mens NiP er den helt store vinder efter deres IEM Oakland triumf, og de indtager derfor fjerdepladsen efter en stigning på fem pladser.

Det er samtidig værd at nævne, at danske “Magisk” og resten af OpTic rykker en del pladser frem efter deres mere end godkendte 5-6. plads ved IEM Oakland. De finder nu dem selv på 15. pladsen.

Den fulde verdensrangliste kan findes lige her.

Skriv et svar