Refrezh er efter sigende i forhandlinger med OpTic. Foto: @TeamFragsters på Twitter.

Fragsters sniger sig ind i top 25 som det yngste hold på listen

Det danske hold, Fragsters, deltog i weekenden ved Bets.net Masters, hvor de overraskende slog både Gambit og Virtus.pro ud af turneringen. Nu rykker danskerne betydeligt op på top 30 listen.

Skrevet af Alexander Wilson

Det unge Fragsters-mandskab er netop hjemvendt fra Kiev i Ukraine, hvor de i weekenden har deltaget i Bets.net Masters. Her sluttede holdet på en overraskende 3. plads efter at have slået hold som Gambit og Virtus.pro ud af turneringen.

Inden dette resultat lå holdet som verdens 45. bedste hold, men i går blev listen opdateret, og her rykkede holdet hele 22 pladser op ad stigen, hvilket nu giver dem titlen som det 23. bedste hold i verden.

Med holdets lave gennemsnitsalder på 20 år er Fragsters nu det yngste hold i top 25. Den ældste spiller på holdet er nemlig Nicolai “torben” Amorim, som blot er 22 år. Derved må man sige, at de unge talenter går en lys fremtid i møde.

Derudover er Astralis rykket en plads op, og er derfor nu det 4. bedste hold i verden kun overgået af fnatic, mousesports og FaZe. Denne opdatering af ranglisten medfører ligeledes, at Danmark har hele fire hold i verdens top 30.

Skriv et svar