Fragsters blev tidligere i år Danmarks-mestre. Foto: Thomas Lund.

Fragsters med stort resultat: På vej mod turnering med over 9 millioner i præmiepuljen

De danske talenter fra Fragsters fortsætter deres flotte formkurve, da de i aftes formåede at slå verdens nummer 14, og dermed kvalificerede sig til de europæiske finaler ved WESG i Barcelona.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Det ligner at succesen ingen ende vil tage for det unge Fragsters-mandskab, der gang på gang overrasker mod store hold i forskellige turneringer.

I går var det en kamp om den sidste danske billet til WESG’s europæiske finaler, hvor der er 12 kvalifikations-billetter til de globale finaler ved WESG på højkant.

Og her slog Fragsters overraskende Heroic, der på trods af at have “Pimp” som stand-in på holdet, stadigvæk måtte anses som kæmpe favoritter.

Derfor skal Fragsters nu en tur til Barcelona, hvor der udover kvalifikationsmulighederne til WESG’s main-event, ligeledes er næsten 600.000 danske kroner på højkant.

Skulle de danske talenter formå at nuppe en af de 12-kvalifikationsbilletter, så kan de se frem til at deltage ved de WESG’s globale finaler i Kina. Og her er præmiepuljen en helt anden, da der er 1,5 millioner dollars på højkant, hvilket svarer til omkring 9,5 millioner danske kroner.

Det bliver dog svært for det unge danske hold, da hold som Fnatic, Virtus.pro og EnVyUs er på deltagerlisten. Men det er værd at bemærke, at der blot er 20 deltagende hold, hvoraf 12 af dem går videre til de globale finaler.

Skriv et svar