From Mexico with Love: Sombra er her

Øjeblikket vi alle har ventet på er kommet: Sombra er her. Her er hendes abilities, hendes look og hendes muligheder.

Af Emil Filtenborg

På Blizzards Overwatch-side kan man lige nu læse, at Sombra er en mægtig infiltrator. Hun kan forstyrre fjenderne med hacking og gøre dem lettere at dræbe, imens hendes ult – EMP’en – giver en fordel mod flere fjender på en gang.

Sombra blev gjort forældreløs under The Omnic Crisis. Banden Los Muertos tog hende til sig, og hun brugte sine evner til at manipulere magthavere der, indtil hun blev en del af Talon, hvor hun nu kæmper side om side med folk som Widowmaker og Reaper.

Imens Sombra er et tilnavn, hun fik senere, er hendes rigtige navn ikke kendt.  Men lad os kigge på hendes abilities.

sombraVåben: Machine Pistol

Sombra har en fuldautomatisk pistol, der skyder et short range spread.

Ability: Hack

Sombra hacker fjender og forhindrer dem midlertidigt i at bruge deres abilities eller hacke health packs og gøre dem umulige at bruge or andre. Hun kan for eksempel stoppe McCree’s dead eye. Det åbner op for muligheden for også at får Winston til at slappe af, når han går i Primal Rage.

Det ser ud til, at der er en kort periode, hvor hun skal channel det, før det virker.

Ability: Thermoptic Camo.

Sombra bliver usynlig i kort tid. I stealth har hun et speed boost, men hun mister stealth ved at angribe eller bruge abilities.

Ability: Translocator

Sombra sider en “translocator beacon.” Når hun aktiverer den teleporterer hun sig tilbage til den – også selvom den er midt i luften midt i et kast. På den måde kan hun lægge en beacon i sikkerhed, løbe ind og smide nogle abilities, og så teleportere sig tilbage i sikkerhed eller til en health pack.

Ultimate: EMP

Sombra bruger en EMP i et sort område, der ødelægger barrierer og skjolde. Det hacker alle fjender i eksplosionen og kamuflerer hende. På hjemmesiden kan man se hende komme ind og slukke en McCree-ult, et Reinhardt-skjold og en Torbjörn-turret.

Se Sombra på Overwatch’s hjemmeside her.

 

Her er der desuden den nye animated short, hun blev lanceret med. 

Skriv et svar