Gået gaming-kold? Fem gode råd til pauser

Sponsoreret indhold

Det er vigtigt at holde små pauser undervejs, når du gamer, så du undgår at gå kold.  

Efter mange timers gaming har man brug en pause. Her får du fem gode tips til at holde pauser, hvor du kan få klaret hovedet, når du har siddet mange timer foran skærmen.

Kom ud i det blå

Frisk luft har aldrig været en dum ide, og det gør noget godt for hovedet at komme ud i det blå. Du kan eventuelt tage løbeskoene på og samtidig få trænet lidt. Det behøver ikke være meget mere end et par kilometer. Hvis du synes, at en løbetur lyder hårdt, så kan du gøre det lettere ved at dele turen op. Løb et minutter, gå to minutter, løb et minutter, gå to minutter osv. Hvis du slet ikke er i løbe-humør, så er en rask gåtur også en god ide. 

Tøm hovedet i fem minutter

Tag høretelefonerne af, læg mobilen væk og fokuser på din åndedrag. Du kan sætte dig på en måtte på gulvet, lukke øjnene og så blot slappe af i fem minutter. Prøv at tænke på at have dybe vejrtrækninger, der får dig til at slappe helt af. Måske noget afslappende musik kan hjælpe dig til at slappe endnu mere af? 

Hyg dig med et spil

Når du har gamet i mange timer, så er der brug for at fokusere på noget andet. Med rød25 bonuskode kan du spille casino online, men du kan også gå helt offline. Læg f.eks. en god gammeldags kabale og se om du kan få kabalen til at gå op. Eller måske et puslespil? Uanset om du er til 1000 brikker eller 100, så kan du finde et puslespil, der passer lige til dig. Der findes også et hav af motiver, så du kan også finde et puslespil, du synes der er flot. Så er der noget smukt at se på, mens du ligger det.

Gå en tur i kiosken

Ind imellem har man også brug for nye snacks. Slå to fluer med et smæk og få frisk luft mens du samtidig får hentet nye forsyninger. Så behøver du ikke være bange for at løbe tør for cola, chips eller energidrik.

Få en god frokost

Uden mad og drikke duer helten ikke! Det er vigtigt, at tanken er fyldt op, og derfor skal man sørge for det bedste brændstof. Selvom det er lækkert og hyggeligt at sidde og snacke chips, så sørg også for at få holdt en pause undervejs, hvor du får rigtig mad og drikke indenbords.