Game Sport College har oprustet på esportslærerfronten med Dennis Rytter og Sandra Madsen.

Game Sport College opruster med to stærke undervisere

Med Dennis Rytter og Sandra Madsen som næste års esportsundervisere bliver niveauet på Game Sport College utrolig højt.

Sponsoreret artikel

Der er efterhånden en del skoler i det danske land, som er begyndt at tilbyde undervisning i esport. Både efterskoler, ungdomsuddannelser og højskoler.

Men ud af de mange skoler er der nogle enkelte som skiller sig ud. En af den er Game Sport College i Grenaa, som nu har oprustet på uddannelsesfronten til det kommende skoleår.

Her har den esportsansvarlige på Game Sport College, Søren Hofmann, nemlig tilknyttet Dennis Rytter, der har en fortid som professionel Counter-Strike-spiller, og Sandra Madsen, som har arbejdet hos SnK eSport, som sportspsykolog for et professionelt rainbow six siege hold, og er tilknyttet GGE som mentor for spillerene.

Med det nyerhvervede trænerteam er Søren Hofmann sikker på, at Game Sport College har formået at rykke sit niveau inden for esport endnu højere op.

”Vi er virkelig glade for at have fået Dennis og Sandra ombord på Game Sport College. Begge kommer med en masse erfaringer i bagagen, samtidig med at de som mennesker har evnerne til at lære fra sig og håndtere unge, der gerne vil blive endnu bedre inden for esport. Dennis har også prøvet at spille på den store scene, og det kan de unge CS:GO-elever også spejle sig i,” siger Søren Hofmann.

Dennis Rytter stoppede sin Counter-Strike-karriere i 2013, hvor han spillede for Fnatic.

Siden er han begyndt at undervise i CS:GO, og han glæder sig til at skulle arbejde med store og ambitiøse talenter hos Game Sport College i Grenaa, hvor han også kalder faciliteterne for fantastiske.

”Jeg kommer selv fra Djursland, så det er et rigtig godt match. Jeg synes, det er fantastisk, at Game Sport College satser så meget på esport, hvor der er et særskilt gamerlokale til CS:GO og et andet til League of Legends. Begge med virkelig godt udstyr. Derudover er der også whiteboard og udstyr til taktisk gennemgang. Derfor tror jeg også, at det kommende skoleår bliver rigtig spændende, og jeg glæder mig til at udvikle de unge inden for esport,” siger Dennis Rytter.

Game Sport College har stadig et par ledige pladser til næste skoleår, hvis man vil kombinere en studentereksamen med seriøs esportsundervisning. Der er samtidig mulighed for at bo på skolen med fuld forplejning, hvis man ikke kommer fra området.

Det kan du læse mere om her.

Skriv et svar