Der blev hverken brug for vielsesring eller roser i Taylors kærlighedshistorie. Foto: Pixabay.com

Gamer planlægger frieri: Kæresten stikker af med hans bror

Spilbranchen har en lang historie med at inkorporere mere eller mindre geniale ’easter eggs’ (små sjove overraskelser, som man ikke lige havde set komme) i alverdens spil. Derfor fik Marvel-fan Taylor Schultz en god ide til sit kommende frieri. Men desværre gik alting ikke helt efter planen.

Adskillige måneder inden udgivelsen af Insomniac Games’ nye SpiderMan-spil tweetede den amerikanske Marvel-entusiast Taylor Schultz spillets udviklerteam, da han havde en god ide til et storslået frieri, der skulle tage hans kæreste gennem fem år med storm.

Som der fremgår af det originale tweet herunder, spørger Taylor om det er muligt for ham, at få spiludviklerne til ét eller andet sted i spillet at skrive sætningen ”Madison, vil du gifte dig med mig?”.

Spillets udviklere er vilde med ideen og lover Taylor, at de skal gøre, hvad de kan for at opfylde hans ønske, som det fremgår af tweetet herunder.

For en uges tid siden udkom spillet, og sløret blev løftet for, hvorvidt Insomniac Games havde opfyldt Taylors ønske. Og i bedste eventyrstil var det selvfølgelig tilfældet – på et stort biograf-billboard kunne man se ordene: “Maddie, will you marry me?”.

Tingene tager en uventet drejning

Dagen efter spillets udgivelse offentliggør Taylor Schultz en YouTube-video, hvor han forklarer, at Madison siden det oprindelige tweet har forladt ham til fordel for hans bror.

I videoen forklarer en bedrøvet Taylor Schultz hvordan, at han havde set frem til frieriet, men samtidig er glad for situationens udvikling – for hvem har lyst til at gifte sig med en, der i al hemmelighed er forelsket i ens bror.

Samtidig forklarer han at alene det faktum, at han fik lov til at få et ‘easter egg’ med i spillet, har hjulpet ham med at komme over det overraskende brud.

Insomniac Games klar med plaster på såret

Efter at Insomniac Games fik nys om den ærgerlige historie og forholdets overraskende afslutning, gik udviklerteamet igen til Twitter. Her spurgte de Taylor, om han havde en ide til en tekst, der kunne erstatte den oprindelige i en kommende opdatering.

Ifølge et nyt tweet fra Taylor selv, har han taget imod udviklernes generøse tilbud, men præcis hvad der kommer til at stå, melder tweetet intet om.

Hvis du kunne tænke dig at se, hvordan det store billboard på nuværende tidspunkt tager sig ud, kan du se videoen herunder, hvor der også indgår flere detaljer om sagen samt klip fra Taylors nu slettede YouTube-video.