Foto: Shutterstock

Gammel Cloud9 spiller angiveligt på vej tilbage til pro-scenen

Den gamle Cloud9 spiller fREAKAZOiD er muligvis på vej tilbage til toppen af Counter-Strike.

af Oliver Heide

Et tweet udsendt af spilleren på hans Twitter-konto har sat gang i snakken blandt Counter-Strike entusiaster, om spilleren muligvis er på vej tilbage til professionelt Counter-Strike.

Tilbage i 2016 blev fREAKAZOiD smidt af Cloud9, efter at have haft en konflikt med dengang Liquid spiller s1mple, efter at have mobbet den ukrainske spiller i den amerikanske version af FPL. Derfor måtte fREAKAZOiD give en offentlig undskyldning igennem Cloud9 til s1mple, og som straf måtte fREAKAZOiD vinke farvel til sin plads hos Cloud9.

fREAKAZOiD har efterfølgende spillet for nogle andre små hold som EchoFox, SwolePatrol og senest Ghost, som gik inaktiv i maj. Dog vender spilleren muligvis tilbage, efter et tweet på hans Twitter-konto

Det vides ikke hvilket hold fREAKAZOiD sandsynligvis kunne være på vej til, men spekulation lyder på, at det muligvis kunne være amerikanske 100Thieves, der ejes af gammel Call of Duty spiller NadeShot. I slutningen af august annoncerede NadeShot at 100Thieves vil vende tilbage til CS:GO

Der har også været snak om spilleren muligvis skulle være på vej til Complexity, efter ejeren Jason Lake ytrede sig offentligt om, at han ikke var tilfreds med holdets præstation til majoren.