Geeks Gone Wild vil skabe en af Europas største esports-turneringer

Når Geeks Gone Wild slår dørene op den 29-31 januar 2021, bliver det til et af landets største LAN-events.

Foreningen Lan Team Nord, som står bag Geeks Gone Wild, fortsætter det gode samarbejde med internetgiganten Coolshop. Det handler om sammen at skabe den bedste oplevelse for alle deltagere fra den gængse gamer til eliten inden for esport. 

Hovedarrangør Lasse Kjær udtaler:

“Sidste gang ramte vi hovedet på sømmet med over 6000 gennem dørene og 1500 LAN deltagere, var det uden tvivl det vildeste og største event, vi nogensinde har lavet. Ved at sætte fokus på hyggen, det sociale og at gøre det sjovt for alle, som deltog til eventet, har det sikret en større tilslutning til Geeks Gone Wild end nogensinde før.

Skaber et af de største fighting-game-events i Europa

Geeks Gone Wild laver en helt ny satsning inden for fighting-games, der indebærer populære klassikere såsom Tekken og Street Fighter.

Gennem en række samarbejder med nogle af de største brands i branchen, er det blevet en mulighed at annoncere et event som er blandt Europas største. 

Hovedarrangør Lasse Kjær udtaler:

“Vi har minimum en forventning om 400 deltagere, med plads op til 900, som alle kommer til at kæmpe om den hæsblæsende præmiepulje på hele 150.000 DKK. Det højeste beløb nogensinde, når det kommer til fighting game events på dansk jord.

Fighting games har i Danmark ikke været lige så populære som fx Counter-Strike, men har levet mere i undergrunden. I modsætning, samles der på verdensplan flere tusinde til de største stævner. Vi kan se rigtig meget af os selv i fighting-game-miljøet – det har startet i det små på græsrodsniveau, og er kun vokset større med tiden. Nu vil vi gerne give tilbage til det græsrodsmiljø, vi selv kommer fra, så det kan vokse, og vi kan vokse med dem.”