Overwatch-familien får endnu en hero. Se den fulde præsentation i artiklen. Foto: Blizzard

Geekunit indgår sponsoraftale med dansk Overwatch-hold

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Team Exoplan fra den absolutte top i dansk Overwatch har indgået et samarbejde med netbutikken Geekunit. Det betyder, at holdet fra nu af går under navnet ”Team Exoplan – Geekunit.dk”.

Geekunit.dk er på flere måder involveret og engageret i eSporten. Blandt andet har de som bekendt ”Team Geekunit.dk”, som er et af de unge og fremadstormende hold i CS:GO lige uden for top 10 i Danmark. Derudover er de kendt for at støtte alt fra små lokale LANs til store eSports-turneringer både on- og offline.

“Team Exoplan – Geekunit.dk” er meget ambitiøse omkring deres målsætninger i Overwatch og vil med både Main- og Academy team være blandt de dominerende spillere på den danske Overwatch scene samt skabe internationale resultater på sigt. Første gang, at Team Exoplan for alvor skal i aktion med Geekunit.dk i ryggen er til NPF 2016 fra den 14. til 16. oktober, hvor Geekunit.dk også vil være tilstede for at følge holdets kampe.

Samarbejdet indebærer en gensidig opportunistisk tilgang til fremtiden og Geekunit.dk vil støtte holdet med kommercielle og udstyrsmæssige muligheder.

 

Skriv et svar