TACO og GeT_RiGhT vil donere præmiepenge til et godt formål. Foto: Daniel Ránki

GeT_RiGhT og TACO vil donere procentdel af præmiepenge til et godt formål

I morgen starter ESL Pro League Dallas med over 4,6 millioner i præmiepuljen, og her vil NiP-spilleren Christopher “GeT_RiGhT” Alesund og den nye Liquid-spiller Epitacio “TACO” de Melo donere en procentdel af deres præmiepenge til et godt formål.

Skrevet af Alexander Wilson

I morgen begynder herlighederne i Dallas, når ESL Pro League Dallas sættes i gang. Her kan man glæde sig til dansk deltagelse, da både Astralis, Heroic og OpTic står klar, når de skal konkurrere om de cirka 4,6 millioner kroner imod nogle af verdens bedste hold som mousesports, Natus Vincere, FaZe og Cloud9.

Derudover deltager også Liquid, som den tidligere SK-spiller TACO netop har tilsluttet sig, og tidligere i dag gav ESL muligheden for at udfordre netop TACO i en 1v1 til eventen. Det gav GeT_RiGhT hurtigt udtryk for, at han var klar på.

Herefter foreslog GeT_RiGhT, at ESL kunne smide nogle penge i deres 1v1 kamp, som de kunne donere til et godt formål. Ellers kunne et alternativ være, at ham og TACO donerer en procentdel af de præmiepenge, som de vinder i Dallas. Det svarede TACO hurtigt ja til.

Skriv et svar