Credit: Shutterstock

Giv dit GTA V spil en makeover

Med sine knap otte år på bagen kan man roligt sige, at GTA 5 er en af de gamle drenge i klassen, men det har ikke betydet at spillet er blevet mindre populært. Gennem hele sin levetid har spillet solgt over 140 millioner enheder, hvoraf 20 af dem var i 2020 alene. Et enormt tal, som mange andre spil kun kan drømme om. 

Online og mods

Årsagerne hertil, skriver Gamerant, kan findes ved spillets online del GTA Online og det modding fællesskab der er opstået omkring spillet. Særligt modding delen tilbyder kreative muligheder, som dækker alt fra at opdatere farverne til at skabe helt nye ting.

Fans har blandt andet været inde og afslutte byggeprojektet af Mile High Club bygningen i Los Santos, som har været under konstruktion siden spillet udkom – og nu gad de ikke vente mere.

Opdateret til 2021

Alle har muligheden for at lave mods til GTA 5, både amatører og professionelle. Blandt de professionelle kan man finde den grafiske 3D designer NB.design, som har været i gang med at give GTA 5 San Andreas en makeover. Her har der både været forbedringer på den visuelle side, men også nye funktioner er blevet tilføjet. En ‘trailer’ for modden kan findes sidst i artiklen. Her kan du se, hvilken effekt modden har, skulle du få lyst til selv at prøve den af.

Læs om, hvordan GTA 5’s loadingtider er reduceret.

GTA 5 til næste generation

At modded tilføjer så mange ting skaber klare forbedringer til grundspillet, der efterhånden fremstår lidt gammelt. Det forhindrer dog ikke Rockstar, skaberne af den vilde succes af samme navn, i også at udgive spillet, der oprindeligt kom til forrige generations konsoller. Spillet overføres dog ikke direkte, men vil byde på en række forbedringer.

GTA 5 kan fås nu til forrige generations konsoller samt PC. Til den nye generation forventes der at komme en opdateret version i anden halvdel af 2021.