Foto: Shutterstock.com

Græsset er grønnere med en have traktor

Sponsoreret indhold

Er det blevet tid til årets store fodboldkamp, så er det vigtigt at græsset slået så spillerne får de mest optimale spilleforhold. Når det er større plæner som fodboldbaner eller andre sportsbaner på græs er en græsslåmaskine ikke til stor hjælp. Med en have traktor har du mulighed for at klargøre en fodboldbane på ingen tid og næsten uden at løfte en finger.

Du ser aldrig en professionel fodboldkamp, hvor græsset på banen ikke er slået. Og det er der såmænd også god grund til. Man kan ikke løbe ordentligt på banen og drible med bolden, hvis græsset er højt. Det ødelægger spillet og spillernes kampgejst og det hele bliver et stort rod. En fodboldkamp spilles på højeste niveau med en velforberedt og grøn græsplæne, så bolde kan trille ubesværet mellem fodboldspillerne. Gør banen klar til den vigtige fodboldkamp med en have traktor.

Du kan godt klare disse større udfordringer med blot en almindelig plæneklipper, men det kan tage dig flere timer at gennemføre eller måske en hel arbejdsdag. Det er ikke smart og du spilder tiden på noget så banalt som at slå græs. Du kan sagtens effektiveres græsslåningsprocessen med et større artilleri som en have traktor. På denne måde kan du hurtigere gennemføre arbejdet på fodboldbanen og komme videre til den næste arbejdsopgave.  

Bedre forretning 

Driver du en forretning, hvor det kræver at slå græsset på større plæner, så er det fornuftigt at investere i havetraktorer. Der er intet, der slår græsset hurtigere end en have traktor, og det kan du gøre siddende. Med en have traktor øger du dine medarbejders produktivitet, og de kan nå flere kunder dagligt, så du også får flere penge i kassen. Der er mange forskellige have traktorer på markedet, så du kan tilpasse dine maskiner efter, hvor store dine kunders plæner er. Er der tale om en hel fodboldbane eller et større haveareal, så har du, hvad der skal til for en hurtig og præcis service. 

Har du styr på dine haveredskaber?

For dig som kun skal holde styr på din egen have, så er en havetraktor ikke lige så vigtig for dig. Du kan sagtens klare dig med en græsslåmaskine. Men der er meget mere til en have en blot en græsplæne, der skal slås. Få styr på dine haveredskaber, så du har alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde en flot have. Du kan altid finde nyttige haveredskaber på harald-nyborg.dk

Derudover kan du også altid finde, hvad du mangler til dine haveprojekter. Overvejer du at bygge ny terrasse inden det for alvor bliver sommer, så har Harald Nyborg alle de materialer og værktøjer til dit projekt. Og du kan endda købe nye havemøbler til, så din have bare stråler af nyt.