Guardian, Snax og s1mple med vilde clutches – Se højdepunkterne fra nattens vanvittige finale

Natten stod på en finale mellem Virtus.pro og Natus Vincere ved ESL One New York, og det hele endte ud i en rigtig spændende og intens kamp.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Virtus.pro overraskede først alle ved at slå SK Gaming i semifinalen, hvor hele to ud af de 3 maps endte i overtime, og polakkerne kunne derfor se dem selv i finalen mod et farligt NaVi-hold.

Anført af “Snax” formåede det polske hold at vinde det første map 16-3, og de kunne især takke “Snax”, der leverede et af de vildeste pistolrunde clutches, som måske nogensinde er set.

Efterfølgende kom NaVi tilbage på train, hvilket denne gang blandt andet var på grund af “s1mple”, der formåede at vinde en 1vs4, hvor de 3 første kills blot var med deagle:

Dermed var de to første maps ikke særlige tætte, men det skulle der i den grad laves om på mirage, som skulle afgøre, hvem der kunne stå øverst i New York.

Begge halvege var meget tætte på mirage, og især “GuardiaN” steppede op, og viste flot spil med sin AWP. Blandt andet blev det til endnu et clutch, denne gang 1v3.

Det var dog ikke færdigt her. Virtus.pro formåede nemlig at komme tilbage fra 14-8 til 14-14, og derefter endte det ud i overtime.

De vilde clutches og individuelle kvaliteter ville ingen stoppe tage på det sidste map, men til sidst stod NaVi øverst efter en sejr på 19-17 i det sidste map.

Dermed endte turneringen således:

1. Natus Vincere – $125,000
2. Virtus.pro – $50,000
3-4. Liquid – $25,000
3-4. SK – $25,000
5-6. fnatic – $8,500
5-6. OpTic – $8,500
7. Astralis – $5,000
8. G2 – $3,000

Skulle man have misset det sidste og bedste map i finalen, så kan det ses herunder.

Første del:

Watch live video from on www.twitch.tv

Anden del:

Watch live video from on www.twitch.tv

Skriv et svar