Foto: Blizzard

Hearthstone: Tre stærke kort er nu blevet barberet

Hvis man har spillet Hearthstone siden Boomsday expansion udkom i august, er man med stor sandsynlighed blevet slagtet af disse tre kort, Men det er nu slut.

For en uge siden annoncerede Blizzard, at tre kort ville blive nerfed noget så voldsomt, da de simpelthen var for kraftfulde.

I dag skete det så, og mest opsigtsvækkende er det nok, at Giggling Inventor nu koster hele syv mana i stedet for fem. Blizzard kalder selv kortet for et af de mest populære og kraftfulde kort, de nogensinde har introduceret i spillet. Fremtiden må vise, om det fortsat er tilfældet med det nye nerf.

Aviana, der dog kun er at finde i “wild”, har også fået et mindre nerf, da kortet nu koster ti mana i stedet for ni. Med denne justering er det nu ikke længere muligt at spillet både Aviana og Kun the Forgotten King i samme træk, medmindre man har the coin. Kortet Juicy Psychmelon, vil dermed heller ikke kunne trække både Aviana og Kun the Forgotten King.

Det er også ret opsigtsvækkende at Mana Wyrm bliver ramt, da kortet har været med siden starten, og er en del af rigtig mange Tempo Mage decks. Hvis man ser på Mage overall, er klassen ikke stærk i øjeblikket, og dette nerf gør den absolut ikke stærkere. Som altid må vi se tiden an, for at se effekten af de nye justeringer.

Skriv et svar