Helt vildt: Apex Legends allerede med stor turnering

Det nyeste Battle Royale spil, Apex Legends, er knap nok mere end et uge gammelt, men allerede i dag, tirsdag, klokken 18.00 begynder den første esportsturnering i spillet med en samlet præmiepulje på 200.000 USD.

Turneringen er arrangeret af Twitch Rivals og producenten bag Apex Legends, Respawn Entertainment, og bliver kaldt Apex Legends Challenge. I turneringen vil 48 af de mest kendte Apex Legends-streamere slås om den store præmiepulje.

Turneringen er delt op i en Europa-version og en Nordamerika-version, og der er 100.000 USD på spil i hver region. I hver af regionerne bliver der dystet i to omgange, hvor der er 50.000 USD til deling i hver omgang.

Turneringen har første spilledag i dag, tirsdag, den 12. februar, og anden spilledag er næste tirsdag, den 19. februar.

Der vil være 24 spillere fra hver region, og der er flere af de helt store navne indimellem. Eksempelvis er streamerne Dr DisRespect, shroud og summit1g med i turneringen.

Turneringen foregår ved, at holdene hver især skal hoppe ind i de almindelige online-matches i løbet af en firetimers periode. Her skal de forsøge at score så mange point som muligt ved at dræbe spillere og vinde kampe.

Et win giver fem point, og ét kill giver ét point.

Holdene bliver alt efter sine point smidt ind på et leaderboard. Det hold, der klarer sig bedst, vinder 8.000 USD i hver turnering.

Du kan følge med i løjerne på en stream på Twitch, som du kan også finde lige nedenunder artiklen. Nogle af spillerne vil også selv streame under turneringen.

Turneringen begynder klokken 18.00.

Se livevideo fra TwitchRivals på www.twitch.tv