Billede: HEROIC

Heroic ligger nu nr. 2 i verden

Det er mandag, og det betyder, at HLTVs verdensrangliste er blevet opdateret. Set med danske øjne er det en spændende opdatering, hvor både Heroic og Complexity med danske blameF og k0nfig er rykket frem.

Det er værd at nævne, at det kun er ganske få point, der skiller de hold, der ligger i toppen. Fx er der kun 14 point mellem Vitality på førstepladsen og Heroic på andenplads. Dog er der kun ganske få rokeringer i toppen af listen.

Complexity har presset sig ind i top 5

Det er lykkedes for Complexity at presse sig ind i top 5. De har kun to point mere end G2, og det er disse to point, der har betydet, at franskmændene fra G2 måtte give afkald på deres femteplads.

Det er dog ikke kun Complexity, der er rykket en plads op. Det gør sig også gældende for cadiaN og resten af Heroic-mandskabet. De kan nemlig bryste sig af at have indtaget andenpladsen. Som sagt er der kun 14 point op til Vitality på førstepladsen.

Astralis er stadig ikke i top 10

Til trods for, at de fleste betragter Astralis som værende det bedste hold i verden, er de stadig ikke i top 10. De ligger stadig på en 11. plads, som de også gjorde ved sidste opdatering.

Besøg Senest.dk for dagens seneste nyheder

MAD Lions er desuden også faldet en plads ned, hvorfor de nu er nr. 24. Kun to pladser længere nede finder man North, der er gået en plads frem. Det betyder, at North nu er placeret som nr. 26 på HLTVs rangliste.

Desuden er x6tence det danske mandskab, der er tættest på at gøre sig fortjent til en placering i top 30. I øjeblikket indtager de en 36. plads.


Skriv et svar