Billede: HEROIC

Heroic møder Farlig og GODSENT i ESL Pro League S12 senere

Senere i dag skal det danske Heroic-mandskab spille mod Farlig og resten af GODSENT-mandskabet. Begge hold er nemlig havnet i Gruppe A i den europæiske del af ESL Pro League Season 12.

Sidst de to hold mødtes var i forbindelse med den lukkede kvalifikationsrunde DreamHack Open Anaheim 2020. Her lykkedes det Heroic at tage sejren, efter at have tabt første map på Vertigo. De vandt derefter på både Nuke og Overpass. Kampen blev afviklet tilbage i januar, hvorfor det er længe siden de sidst har mødtes.

Heroic, der for tiden ligger nr. 3 på verdensranglisten, er klare favoritter til at tage sejren i dag. Både Farlig og resten af GODSENT-holdet har dog vist en fornuftig form på det seneste. Derfor bør der heller ikke herske tvivl om, at der er lagt op til en spændende kamp mellem de to hold.

De to hold skal spille mod hinanden kl. 14:00. Hvad der også er med til at understrege, at der er lagt op til en spændende kamp er, at de begge jagter point. Der er nemlig ingen af de to hold, der er placeret i top 4, hvilket er krævet for at kvalificere sig til playoffs.

Før dagens kamp ligger Heroic nr. 5 i gruppen, mens GODSENT må nøjes med en placering som nr. 7 ud af 8. Heroic har vundet to ud af fire kampe, mens GODSENT har vundet en ud af fire kampe. Det betyder, at de har hhv. seks og tre point.

Hvis du gerne vil overvære kampen, skal du sidde klar på ESL TV på Twitch kl. 14:00.