Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Heroic vinder Toyota Master Bangkok 2018

Heroic-mandskabet var det eneste danske håb ved Toyota Master i Bangkok. Her har de netop sikret sig det femte map i finalen over TYLOO, og de kan derfor glæde sig over trofæet og de dertilhørende 263.000 kroner.

Skrevet af Alexander Wilson

Heroic har netop sikret sig sejren i Bangkok, hvor Toyota Master 2018 blev afviklet. Her har de over de seneste dage spillet sig hele vejen til finalen mod TYLOO, som havde sin start i morges klokken 08:30.

Finalen var en BO5-kamp, og kampen gik da også ud i alle fem maps, før Heroic kunne løfte armene over hovedet. De startede ellers med at vinde de to første maps, Dust2 og Overpass, men herefter tog kineserne sig sammen.

TYLOO vandt tredje map, Train, med cifrene 19-16. Dermed var scoren 2-1 til Heroic, da de skulle ud på fjerde map. TYLOO var dog en for stor mundfuld for danskerne på Mirage, da de vandt mappet 16-12. Hermed skulle de to hold ud på allersidste map for at afgøre kampen.

Sidste map stod på Inferno, og her kom danskerne igen godt fra start, da de sikrede sig en 9-6 føring ved halvleg, og herefter kom de hurtigt op på en 13-7 føring. Her begyndte det lige så stille at ligne en dansk sejr, men TYLOO skiftede gear og kæmpede sig op på 13-15, men det blev i sidste ende til en dansk sejr, da Heroic vandt mappet 16-13.

Heroic har dermed vundet deres anden turnering i 2018, da de i september måned også vandt Games Clash Masters 2018. Nu kan de rejse hjem med 263.000 i bagagen samt endnu et trofæ. Tillykke til Heroic!

Skriv et svar