HiFi Klubben har netop annonceret en landsdækkende FIFA-turnering. Foto: William Demant

HiFi Klubben inviterer alle til landsdækkende FIFA-turnering

Elektronik-kæden HiFi Klubben holder i disse dage en landsdækkende FIFA 18-turnering, hvor du har mulighed for at møde op i en af deres butikker landet over og vise dine digitale færdigheder i FIFA.

Skrevet af Alexander Wilson

HiFi Klubben står i disse dage bag en landsdækkende FIFA 18-turnering, hvor enhver FIFA-tilhænger kan møde op i en af deres butikker landet over og deltage i turneringen.

Den lokale indledende runde bliver afholdt i alle HiFi Klubbens 30 butikker landet over fra i går, mandag den 11. juni, til og med lørdag den 16. juni. Det betyder altså, at du i disse dage frem til lørdag kan møde op i en af butikkerne og tæske de lokale FIFA-elskere i FIFA 18.

[adrotate banner=”6″]

Hvis du spiller dig til en 1. plads i en af de lokale indledende runder, så er der en finale i vente i København. Her vil et slutspil blive afviklet, hvor deltagerne bliver sat i grupper og derved spiller sig frem til finalekampene. Finalen spilles søndag den 24. juni.

“Vi vil gerne invitere til en lydoplevelse, som om du sad på et fyldt stadion i Rusland. Alle er velkomne til at kigge ind i en af vores butikker og mærke gåsehuden, når brølet rejser sig fra titusindvis af mennesker. Det er nemlig dét, som er forskellen mellem at se det på TV og at få den realistiske oplevelse i en hjemmebiograf”, udtaler Thomas Nielsen, som er Content Manager i HiFi Klubben.

Du kan se, hvor din nærmeste HiFi Klubben butik ligger her. Mere information om præmier og regler kan findes her.

Skriv et svar