Den nye udvidelser kommer til Europa den 11. august. Foto: Twitter/@PlayHearthstone

Hoej, SecreTz og alexnoehr diskutere den nye Hearthstone expansion!

Der kommer hele tiden nye og spændende tiltag til spillet, Hearthstone. Den seneste expansion hedder “Knights of the Frozen Throne”.

Skrevet af Casper Jensen

Hoej, SecreTz og alexnoehr vil i dag diskutere den nyeste expansion – Knights of the Frozen Throne,  i spillet Hearthstone. Det vil de gøre kl. 13:00, og dette vil foregå på gruppen “Heroes of the Hearth” Twitch, hvilket vil være gruppens 5. stream med temaet “Talk of the Hearth”.

Udvidelsen blev d. 11 august lanceret i Europa, hvor i der fulgte 135 nye forskellige samlekort med til udvidelsen, og i forhold til sine forgængere, så har den nyeste udvidelse introduceret en ny form for kort type, “hero cards”. De nye hero cards erstatter spillerens valgte hero portræt, og dermed også deres hero kræfter.

Knights of the Frozen Throne er også den første udvidelse i spillet, der gør det muligt for spilleren, at udføre single-player missioner. Spilleren vil her tages gennem “Halls of Icecrown”, og blive belønnet med kortpakker og tilfældige legendarisk hero card.

I vil kunne høre alt om den nyeste udvidelse og de tanker som Hoej, SecreTz og alexnoehr har gjort sig, på Heroes of the Hearths Twitch:
www.twitch.tv/heroesofthehearth

Skriv et svar