Foto: lolesports.com

Holdejer udelukket: Spillerne har ikke fået løn

Det er ikke første gang, at Riot Games er efter ejeren af Team Huma. Denne gang ser det ud til, at det får store konsekvenser.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

D. 15 august kunne man på Twitter læse, at Team Humas plads i den Europæiske Challengers Series var blevet sat til salg. Tweetet havde ikke nogen yderligere forklaring på beslutningen om at sælge pladsen.

Det nu formentlig tidligere Huma, havde to danskere på holdet nemlig Kristoffer “Krislund” Pedersen og Daniel “Wendelbo” Wendelbo.

 

 

Nu har ESPN journalisten Jacob Wolf dog gravet lidt i sagen, og i følge de kilder, som han har været i kontakt med, skyldes bruddet med League of Legends, at holdets ejer, Behdad Jaafarian, er blevet udelukket fra alle Riot-events.

Det er ikke mere end et halvt år siden, at holdejeren fik sin seneste advarsel af Riot. Dengang skete det på baggrund af manglende og forsinkede udbetalinger af spillernes lønninger.

Riot har endnu ikke kommenteret på sagen, men ESPN har talt med kilder tæt på holdet, der oplyser, at det igen er problemer med udbetalingen af løn, der ligger til grund for udelukkelsen.

Vi forsøger at få en kommentar fra de to danske spillere.

Har du noget at tilføje til historien? Gør det i kommentarfeltet eller på vores Facebookside.

 


En kommentar

  1. Godbro (kendt fra CW, NiP, spillede sammen med Bjergsen) og Santorin spillede også for HUMA sidste sæson, for at nævne flere danskere. At Reginald (TSM) ville sende Santorin videre til en skrantende organisation er dog tvivlsomt… Mon ikke der er mere i historien.