Førstedagen ved MLG Major bød på mange tætte og gode opgør.

Hvem vil du se i en All-Star-kamp?

For første gang bliver der til MLG Major i Columbus spillet en All-Star-kamp med fem spillere fra Europa mod fem fra Amerika. Hvem de 10 All-Star-Spillere skal være, bestemmer du.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Skal det være Dupreeh, Karrigan, Device, eller vil du hellere se JW gå amok med sin awp i en 5v5 All-Star-kamp ved MLG Major i Colombus?

Det kan du være med til at bestemme.

For første gang nogensinde i Major-sammenhæng afvikles der nemlig en All-Star-kamp ved årets Major i Columbus. Her skal fem spillere fra Europa spille mod fem spillere fra Amerika.

De i alt 10 spillere bliver fundet via en afstemning blandt CS:GO-fans. De fem spillere fra Europa, som får flest stemmer, kommer på holdet, og det samme med Amerika-holdet.

Der kan dog maksimalt være to spillere fra samme hold, som bliver udtaget til All-Star-kampen. Samtidig kan spillere fra de to hold, som kommer i finalen, heller ikke være med.

MLG skriver på sin hjemmeside, at man har valgt at afvikle en All-Star-kamp mellem Europa og Amerika for at øge den gode, venlige rivalisering, der er mellem de to regioner.

Organisationen fortæller ikke noget om formatet af All-Star-kampen, men mon ikke det bliver god underholdning uanset hvad.

All-Star-kampen spilles på Majorens sidste dag, søndag d. 3. apil, og afstemningen foregår på MLG’s hjemmeside, så det er bare med at komme ind og stemme på dine favoritspillere og håbe på, at de får nok stemmer til at komme på holdet.

Skriv et svar