Hvis du vil have det vildeste setup

Sponsoreret indlæg

Hvis du skal ud og have et nyt gamingsetup i dag, så har vi prøvet at lave det vildeste setup, som vi mener, du kan købe i dag. 

Vores setup er selvfølgelig helt out of scope for de fleste økonomier, og skal derfor mere ses som inspiration – måske er noget af det inden for dit budget og andet er lige på grænsen. Hvis du ligger lige på grænsen, kan du muligvis drage nytte af Goloan, hvor du blandt andet kan låne til en computer. Det gælder nok vores forslag til gamerlaptoppen.

Gamerstolen

Emperor 200 gaming chair ligner en blanding af Appels design, en tandlægestol og noget fra fremtiden. Den koster så også ca. 300.000 kr. I USA – og dertil kommer så moms og told, hvis du i din vildeste fantasi kunne finde på at købe den. Den har både 3 stk 27” skærme, luftfilter, lysterapi, elektrisk sæde og alt muligt andet gejl.

PCén

8Pack OrionX2 Dual System Extreme Overclocked PC er en rigtig vild gaming PC og den koster også nogenlunde det samme som gamerstolen ovenfor.

Her får du Core i9-10980XE (Cascade Lake) med 18 kerner, vandkøling og MB L3 Cache, som er overclocked til min. 4.6 GHz! Grafikkortene er selvfølgelig også vandkølet. 

Derudover er der 128 gb DDR4-RAM på 3,6 Ghz, samt 18tb harddisk og en voldsom 2.000 watt strømforsyning.

Og det var kun det første system. Du kan læse alle specs på Overclockers.

Vi vil nok anbefale at vente til den får de nye 4090 kort fra Nvidia, hvis du ikke kan finde andet at bruge dine penge på.

Gaming laptop

Her kommer vi ned i nogle lidt mere overkommelige budgettet, selvom vi stadigvæk er et stykke fra de flestes budget.

Du kan muligvis få noget der er vildere, men så er vi nok mere ude i en slæbbar frem for en bærbar gamerlaptop. Derfor har vi valgt den nye Razer Blade 18. Her får du i9-13950HX, en 18” 240 Hz QHD+ skærm, den helt nye GeForce RTX 4900 GPU og 32gb 5.600 hz ram, samt 2tb SSD.

For denne lille lækre sag, må du slippe 4.500 USD, hvilket svarer til små 32.000 kr. Hertil kommer momsen, som excl. transporten lander på et par og fyrre tusinde kroner.

Men jeg har ikke råd…

Nej, det ved vi godt, og som nævnt er der også bare inspiration, og fordi vi selv synes at det er sjovt at nørde nogle af de vilde setups, som man normalt kun ser på Insomnia gaming festival, E3 eller lignende.