Credit: Shutterstock

Hvorfor vælge Fibernet når du gamer

Sponsoreret indhold

Flere og flere husstande i Danmark kan modtage fibernet, og er du en seriøs gamer, så kan det faktisk være praktisk at kigge efter en fibernet forbindelse. Der er flere fordele ved at vælge fibernet frem for de andre velkendte bredbåndsløsninger. 

Hvor mange er I i husstanden?

Først og fremmest er det en fordel at få fibernet, hvis I er flere i husstanden, der gamer, da fibernet ikke påvirkes af, at der er flere enheder på nettet på samme tid. Så hvis du både har dit tv, smartphone og PC koblet op på din fibernetforbindelse, så vil det altså ikke være at mærke på selve forbindelsen. Er du kun dig selv, vil de almindelige bredbåndsløsninger kunne være nok, men deler du husstand med andre, som også har telefoner, PC’er og flere TV koblet op på den samme forbindelse, så kan det altså være relevant at kigge efter en fibernet forbindelse. 

Samme download og upload hastighed

Fibernet tilbyder derudover samme download og upload hastighed, så du hele tiden er sikret at du kan downloade og uploade i samme hastighed. Det er relevant til når du downloader nye spil og når du streamer. 

Fibernet er kommet for at blive

Flere udbydere begynder nu at tilbyde fibernet, hvilket du også vil opdage på din adresse. I starten, da fibernet blev rullet ud, var det en begrænset gruppe, som kunne modtage fibernet på adressen. Men nu er der flere der kan modtage fibernet. Se her om du kan på din adresse.

En god gaming oplevelseAlt i alt, vil fibernet sikre dig en god gaming oplevelse. Samt sørge for at du ikke lagger i et spil, eller bliver påvirket af andre der bruger forbindelsen. Derudover sikre fibernet at du kan downloade spil og streame hurtigere end ved normale bredbåndsforbindelser. Læs mere om fibernet i vores guide her.