SK Gaming vinder ESL Pro League finalerne i Odense. Foto: Skærmbillede fra Twitch

IEM Oakland: SK Gaming og Cloud9 er videre til semifinalerne

Sent i aftes og i nat blev de to kvartfinaler afviklet, og dermed er der fundet frem til hvilke modstandere, at NiP og FaZe skal have i semifinalerne, når de mødes i Oakland foran flere tusinde i Oracle Arena.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Den første af gårsdagens kvartfinaler stod mellem OpTic med danske “Magisk” på holdet og verdens nummer et, SK Gaming.

På første map blev det internationale OpTic-mandskab udslettet med scoren 16-2 på overpass, og der var ikke meget at stille op for den unge dansker.

Men på det efterfølgende map, inferno, begyndte kampen at blive spændende. Især var det den unge dansker, Magisk, som spillede helt fænomenalt.

Alligevel blev det til en fatal fejl, da de var foran 11-10 for her valgte danskeren at pushe bananen, og det blev han straffet for, hvilket også gav SK B-site samt runden i sidste ende. Herefter kunne de køre sejren hjem med cifrene 16-12.

I den anden kvartfinale var det en tættere affære mellem Cloud9 og Gambit, og de skulle helt ud på tredje map før, at det blev afgjort. Nordamerikanerne viste dog gennemtænkte taktikker frem på T-siden, og det endte med at Cloud9 hev sejren hjem foran en storspillende “H0bbit”, der ledte an for Gambit.

Derfor er der lagt op til nogle tætte semifinaler, og de bliver afviklet sent lørdag aften.

Lørdag:

22.00: NiP vs. SK Gaming.

01.50: FaZe vs. Cloud9

Se livevideo fra ESL_CSGO på www.twitch.tv

Skriv et svar