Foto: Bluehole, Inc.

IEM PUBG-turnering begynder i Katowice

Nogle dage før CS:GO-scenen ankommer til Polen, skal Battle Royale-spillerne i gang med deres konkurrence.

Skrevet af Miki Jørgensen

PlayerUnknow’s Battlegrounds er stadig det mest populære spil på Steam, selvom tallene og hypen er nedadgående. Men de næsten to millioner samtidige spillere er stadig et svar på, hvorfor e-sportsdelen af spillet er at finde ved IEM i Katowice. Og som tidligere skrevet, er der danskere med ved årets turnering.

Siden den seneste store PUBG-tuneringe er der sket meget med spillet. 1.0 er blevet udgivet, mange nye våben er kommet til og et helt nyt map også. Derfor bliver det også interessant at se, om hvordan spillet har udviklet sig for seerene.

Under IEM i Oakland var der nemlig mange gange, hvor man gik glip af flere skududvekslinger og kills. Dette skal helst ikke ske igen, da disse er årsagen til, at seerne sidder ved skærmen. Det er den action, som folk forventer at få. Man kan håbe, at fordi Oakland var deres første store forsøg, på at bringe PUBG ind på e-sportscenen, at de har lært af deres fejl og derved være bedre stillet i Katowice.

Memet ‘E-sports ready’ lever stadig i bedst velgående i PUBG. Derfor er der også stort pres på udviklerne, til at leve op til den hype spillet har kreeret. De har nu muligheden for at fjerne alle bugs og fejl i spillet og vise, hvor velfungerende det kan være.

Turneringen begynder klokken 15 med fire maps i dag og de resterende fire maps i morgen.

Skriv et svar