Credit: Shutterstock

Indret det perfekte gamerværelse

Annoncørbetalt indhold

Gaming fylder en del, selvom man ikke skulle tro det. Særligt hvis man drømmer om at gøre gaming til en karriere, skal man være sikker på man passer på sig selv og sin krop. Derfor er det nødvendigt med en god stol, et passende bord, og det nyeste udstyr, så gamingen foregår under de optimale betingelser.

Skal du indrette et værelse til dig selv, eller din teenager, så er der derfor en hel masse ting du skal investere i, og det kan godt blive en smule dyrt. Læs med her for gode råd til indkøbene.

Søvn skal der til

Gaming er ikke alt, og ingen er gode gamere hvis de ikke sover ordentligt. Er det småt med pladsen, eller skal du bruge ekstra plads til kammeraterne, når de overnatter efter en gameraften, så skal du have dig en sovesofa. Og gode sovesofaer er der heldigvis mange af, også uden det behøver koste kassen. Det kan dog frarådes at købe de allerbilligste, medmindre du er sikker på, at de kan sikre dig en god nats søvn.

Gameren efter musen

Musen er noget af det vigtigste når man gamer. For det første sikrer den rigtige mus at du undgår skader, og for det andet bliver oplevelsen altid bare mere lækker og ubesværet, når musen passer til dig. Derfor er det ikke her du skal spare, når du indretter gamerværelset. Det vigtige er at undersøge, hvad du betaler for, og hvordan det gavner dig. For eksempel er udseende og lys i mange farver helt irrelevant til fordel for ergonomi og pålidelighed.

Møblerne

Ligesom med musen, er gamerstolen også rigtig vigtig at have styr på. Her skal du sidde i mange timer i den samme stilling, så den skal give al den støtte den kan. Her skal du også holde udkig efter de stole der er mest praktiske, frem for de flotteste. Når det gælder skrivebordet, er der lidt færre krav til design og ergonomi, da det vigtigste bare er, at bordet har den rigtige højde, og computerskærmen kan stå i en passende afstand fra dig. Mange steder kan du købe bord og stol samlet, og det kan i nogle tilfælde betale sig, hvis tilbuddet er rigtigt. Ellers vil vi råde dig til at ofre flest penge på stolen og eventuelt finde et brugt bord, som passer til dig.