Martin "Wunder" Hansen, toplaner for Splyce. Foto: Riot.

Interview med “Wunder”: Fælles beslutning at fyre træneren

Med den regulære sæson overstået, så er kampen i slutspillet begyndt. Igen i år er den næsten-danske hold Splyce med i kapløbet. Vi har snakket med deres toplaner, Martin “Wunder” Hansen.

Skrevet af Miki Jørgensen

Det var et split på godt og ondt for Splyce. Længe så det ud til, at de kunne lege med de helt store, men med en trænerfyring to uger inden afslutningen på den regulære sæson og flere nederlag måtte holdet med fire danske spillere tage til takke med en tredje plads gruppe B. Dermed skal de møde de tre-dobbelte forsvarende mestrer, G2, i en kvartfinale.

Trænerfyring kom meget overraskende for mange. Længe så det ud til at den nye coach, Fayan “Gevous” Pertijs, vil hjælpe holdet videre fra deres ellers succesfulde tid med den karismatiske svensker, Jakob “Yamatocannon” Mebdi. Men socialt var der problemer mellem træneren og holdet.

“Det var en fælles beslutning, så det var ikke rigtig noget som kom ud af det blå. Vi kunne ikke rigtig sammen, og vi fandt aldrig en synergi på hvordan vi skulle have træningen til at forløbe. Så det lå rimelig meget til højrebenet,” fortæller “Wunder”.

Topolaneren tilføjer, at det ikke har påvirket holdet at træningen kom så sent og inden to meget afgørende kampe mod H2K og Unicorn of Love, som de begge tabte.

Svær kamp mod mestrene

I kvartfinalen venter G2, der har danske Jesper “Zven” Svenningsen på holdet. Og med tre splitmesterskaber i træk så er holdet stadig blandt favoritterne. Og det er netop “Zven”, som “Wunder” mener, er G2’s stærke kort.

“Lige nu er Fnatic og G2 de to bedste hold, så det er rimelig slemt at skulle møde dem allerede i kvartfinalen. Dog har de nogle ting, som man godt kan forberede sig på. Ude fra er vi ikke spået til de store chancer. Det er mest botside, som trækker i trådene. Og jeg vil ikke fortælle hvordan vi slår dem, men vi arbejder på nogle ting,” fortæller “Wunder”.

Kampen mellem de to begynder på søndag kl. 17.

 

Skriv et svar