Team Liquid. Foto: Shutterstock

KÆMPE UNDERDOG slår Liquid i BO3

Verdens bedste hold er nu slået ud af DreamHack Malmö, til kæmpe underdog, Grayhound.

af Oliver Heide

Grayhound formåede at slå Liquid 2-0, og har nu sluttet Liquid’s winningstreak på mappet Mirage, og udover det er det Liquid’s første turnering siden de har tilføjet Stewie2k, hvor holdet har måttet forlade turneringen i gruppespillet.

Det er altså australske Grayhound der startede med en CT pistol-runde på Mirage, men Liquid slog hurtigt igen, og vandt forcebuy runden, og det kørte derud af. Med en halvleg på 12-3 så det dystert ud for Grayhound mandskabet, men med en pistolrunde sejr igen til Grayhound startede comebacket. Otte runder i streg, for derfor så at tabe en, og hive de resterende fem runder hjem, trak sejren i hus for Grayhound.

Det var en tæt halvleg på Nuke med Grayhound 8-7 i spidsen, og de holder altså det fine spil, og med en dominerende CT side vinder de kampen 16-10.

Grayhound har leveret flot Counter-Strike igennem hele turneringen. Deres første kamp kom de op imod EG, og slog dem flot 16-10 på Nuke, hvor Sico og dexter leverede rigtig flot spil. I deres anden kamp mødte de svenske NiP, der spillede deres første kamp uden Counter-Strike legenden GeT_RiGhT. Der blev Grayhound slået ud 2-0, henholdsvis 16-14 på Mirage og 16-8 på Overpass, og dermed sendt ned i Lower bracket, hvor de skulle møde Liquid, som de gik hen og slog.

Grayhounds næste kamp er i aften klokken 19:20, hvor de skal spille en bedst ud af tre mod Mouz. Vinderen kommer i kvartfinalen, mens taberen er ude af turneringen.

Skriv et svar