Arkiv. Danske Finn 'karrigan' Andersen, da han repræsenterede FaZe Clan i CS:GO. Foto: Adela Sznajder, DreamHack/Flickr

Karrigan efter IEM sejr: Astralis er stadig et af verdens bedste fundementale hold

Efter IEM Sydney taler FaZes in-game leader “karrigan” ud om deres nye mand “Xizt” og om følelserne efter den længe ventede sejr mod Astralis i finalen. 

Skrevet af Jakob Sand Larsen.

I interviewet med esportskingdom.nz forklarer Finn “karrigan” Andersen bl.a. om det australske hold Grayhound, der slog FaZe på ét map i deres bedst af 3-serie med scoren 16-14.

Der var ikke mange, der så nederlaget komme men “karrigan” mener, at Grayhound simpelthen bare spillede for godt fundemental Counter-Strike for FaZe.

Dernæst nævner karrigan, at fundemental Counter-Strike kan være svært for FaZe at spillede imod. Desuden udtaler han, at danske Astralis spiller verdens bedste fundementale Counter-Strike.

Astralis måde at spille på blev dog ikke den store udfordring for FaZe, der i den store finale ikke tabte én bane til danskerne i bedst af 5-serien.

“karrigan” efter sejren ved IEM Sydney 2018. Foto: karrigancsgo på instagram.

Efter Olof “Olofmeister” Kajber valgte at bænke sig selv grundet personlige årsager, har FaZe i mellemtiden fået tidligere NiP spiller Richard “Xizt” Landström på holdet.

karrigan kommenterer, at “Xizt” primært skal agere som holdets nye support-spiller. Han overtager altså derfor ikke Olofs rolle som play-maker, dette job overlades til “NiKo”.

I interviewer tilføjer karrigan til slut, at ligegyldig hvem de har som 5. mand, så er FaZe et godt hold med potentiale til at vinde turneringer som i IEM Sydney.

Hvis du vil høre det fulde interview, kan du gøre det ved at klikke her.

 

 

 

Skriv et svar