Arkivfoto fra da Karrigan spillede på FaZe Clan. Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Karrigan: “Man kan ikke forberede sig til Majoren, som man gør til andre turneringer”

DBLTAP har taget en snak med den danske FaZe-spiller, Finn “karrigan” Andersen, som fortæller lidt om, hvordan man kan forberede sig til Majoren i forhold til, hvordan man forbereder sig på andre turneringer.

Skrevet af Alexander Wilson

Startskuddet til New Legends Stage ved FACEIT Majoren lød i dag, og allerede nu har der været overraskelser. FaZe tabte deres første kamp mod BIG med cifrene 5-16, og dermed har de scoren 0-1 i Swiss-systemet. Ligeledes har compLexity netop sejret over fnatic med scoren 16-4.

DBLTAP har fået fat i danske karrigan fra FaZe, som fortæller lidt om, hvordan det er at forberede sig til en Major i forhold til at forberede sig til andre turneringer.

Det er svært at lave anti-strats, når det er Swiss-systemet, vi spiller efter. Vi forbereder os ikke på 15 hold til en turnering. Det er vigtigere at være selvsikker i sin spillestil. Vi havde muligheden for at forberede os på vores første kamp mod BIG, fordi der har været et par dages pause, men efter det har man ikke mere end cirka 20 timer til at forberede sig på den næste kamp.“, forklarer den danske holdkaptajn til DBLTAP.

Til trods for pausen på et par dage, hvor FaZe kunne forberede sig på deres kamp mod BIG, så var der ikke særlig meget der fungerede for dem i kampen. Det skal dog vise sig i morgen hvor selvsikre FaZe er i deres spillestil, når de skal spille næste kamp i New Legends Stage.

Jeg tror, man er nødt til at være komfortabel med sin spillestil, og derefter kan man tilpasse nogle anti-strats, og det er lige præcis sådan, det skal være ved Majoren. Man skal ikke have en masse tid til at forberede sig på sin næste modstander.“, afslutter karrigan.

Det bliver efter dagens kampe offentliggjort, hvem FaZes skal forsøge at overvinde, når dag to af New Legends Stage i morgen går løs i Twickenham Stadium.

Skriv et svar